Paradox 40

1.700,00 kr.

Designet til mindre kalibre. Denne dæmper egner sig bedste til kalibre som: .223, .243, 6,5 mm og 7 mm

Opgiv venligst pibe diameteren ved mundingen

Opgiv venligst pibe diameteren 10 cm fra mundingen

Fandt du ikke hvad du søgte eller har du spørgsmål?

Denne dæmper har en volumen der passer til standard kalibrer. Den er ikke egnet til magnum kalibre.

Et godt valg til mindre og mellemstore kalibre

Denne dæmper har en volumen der kan benyttes af standard kalibre. Den har et godt kompromis mellem lethed og kompakthed. Der vægtes med denne lyddæmper lethed og kompakthed over maksimal dæmpning på mellem kalibre.

I forhold til en Sonic 35, som til dels har et kaliber-overlap med Paradox 40, så kan en Paradox 40 klare pibediametre helt op til 23 mm og dæmper mere effektivt på mellem kalibre.

Stålkerne

Som det kendes fra Sonic serien, er også Paradox dæmpere udstyret med stål kerne. Dæmperen er derfor så solid og slidstærk som mulig. Denne kerne sikrer, at dæmperen kan modstå de høje temperaturer der opstår når man skyder mange skud inden for en kort periode.

Kaliber anbefaling

Når du skal vælge din lyddæmper er det vigtigt, at du vælger en dæmper, der passer til den kaliber du benytter. På grafikken kan du se, hvilke kalibre der kan skydes gennem lyddæmperen, samt hvor godt krudtmængden kan håndteres af lyddæmperen.

Nielsen Paradox 40 er primært rettet mod små og mellemstore kalibre. Den kan bruges effektivt op til .308, men herfra falder effekten markant.

Teknisk Data

Dimensioner

Vægt: ca. 313 gram
Diameter: 40 mm
Længde: 225 mm
Forlængelse af pibe: 125 mm
Maks pibe tykkelse: 23 mm

Garanti

I Danmark er alle Nielsen Sonic lyddæmpere omfattet af 5 års totalgaranti, såfremt de er købt direkte hos os, og kunden møder op ved vores produktion med både lyddæmper og riflen den er monteret på.

Vedligehold

 

    • Skyd aldrig piben for varm. Giv gerne lyddæmperen et pust WD40 eller lignende i bagenden før montering og efter afmontering. Specielt hvis lyddæmperen bruges i fugtigt vejr.
    • Lad altid lyddæmperen tørre igennem før den placeres til opbevaring.
    • Rens lyddæmperen efter behov, brug kun olie og en klud. En tur på skydebanen hvor lyddæmperen skydes moderat varm, vil også rense den for overskydende sod.
    • Undgå at bruge basiske rensemidler, ultralydsrenser eller børste og skrubbecreme.
    • Skal det forblive muligt at adskille lyddæmperen, anbefales det at man jævnligt adskiller alle moduler og påfører lidt ny gevind smørelse.

Du kunne også være interesseret i...

Vigtigt!

Ved køb af nogle af vores produkter skal der forevises våbentilladelse samt billede ID på tilladelseshaveren.. Du kan uploade et billede af tilladelsen & billede ID i kassen.