Nielsen Sonic 45 Grå

1.600,00 kr.

Nielsen Sonic 45 i Grå farve. Passer visuelt bedre til rustfri piber. Passer til kalibre fra .222 til .375 – men er optimal i spændet fra 6,5 x 55 til 9,3 x 62

 

Læs mere om vægt, mål, vedligehold og andre anbefalinger i fanerne under produktet – eller i banneret i toppen under “Vejledning.”

Opgiv venligst pibe diameteren ved mundingen

Opgiv venligst pibe diameteren 14 cm fra mundingen

Fandt du ikke hvad du søgte eller har du spørgsmål?
Grå farve til rustfri piber

Sonic 45 i grå farve har præcis samme egenskaber som en almindelig sort Sonic 45 – den har bare en grå farve, så den visuelt passer bedre til rustfri piber. Lyddæmperen er den samme gode all-round dæmper, og fås til samme brede vifte af kalibre.

Stålkerne

For at gøre dæmperen så solid og slidstærk som mulig, er denne dæmper blevet forsynet med en stålkerne, der sikrer, at dæmperen kan modstå de høje temperaturer, der opstår når man skyder mange skud inden for en kort periode.

Kaliber anbefaling

Når du skal vælge din lyddæmper er det vigtigt, at du vælger en dæmper, der passer til den kaliber du benytter. På grafikken kan du se, hvilke kalibre der kan skydes gennem lyddæmperen, samt hvor godt krudtmængden kan håndteres af lyddæmperen.

Sonic 45 lyddæmperen er en sand all-round lyddæmper. Dens volumen og godstykkelse gør den egnet til et bredt spektrum af kalibre.

Teknisk Data

Dimensioner

Vægt: ca. 480 gram
Diameter: 45 mm
Længde: 265 mm
Forlængelse af pibe: 125 mm
Maks pibe tykkelse: 23 mm

Garanti

I Danmark er alle Nielsen Sonic’s produkter omfattet af 5 års totalgaranti.

Vedligehold

Skyd aldrig piben for varm. Hvis man skyder enkelte skud, specielt i fugtigt vejr, kan det være en fordel af give en sprøjt WD40 i enden af dæmperen.

– Rens efter behov

Du kunne også være interesseret i...

  • Fedt til gevind

    50,00 kr.

    Effektiv og varmebestandig pasta til smøring af gevind i lyddæmpere. Pastaen forbliver blød og tætnende selv efter længerevarende brug. 5 mL i tuben, rækker til ca. 50 gevindsmøringer.

  • Haknøglesæt til Nielsen Sonic 45

    100,00 kr.

    Haknøglesæt for nem adskillelse af Sonic 45 lyddæmpere. Den ene nøgle bruges som modhold, og den anden nøgle til at påføre kraft. Det anbefales at tilkøbe gevind pasta; en lille smule bør påsmøres gevind inden lyddæmperen samles igen.

Vigtigt!

Ved køb af nogle af vores produkter skal der forevises våbentilladelse samt billede ID på tilladelseshaveren.. Du kan uploade et billede af tilladelsen & billede ID i kassen.