Nielsen Sonic 55

2.000,00 kr.

En lyddæmper til de helt kraftige kalibre som: 7 mm Mag., 300 Mag., .338 Lapua Magnum og .375 Cheytac

 

Læs mere om vægt, mål, vedligehold og andre anbefalinger i fanerne under produktet – eller i banneret i toppen under “Vejledning.”

Opgiv venligst pibe diameteren ved mundingen

Opgiv venligst pibe diameteren 14 cm fra mundingen

Fandt du ikke hvad du søgte eller har du spørgsmål?
Rigelig volumen

Med dens store volumen vil en Sonic 55 lyddæmper give den største reduktion i decibel på de større kalibre. Den har også kapaciteten til at dæmpe selv de største magnum kalibre. Ikke alene er en Sonic 55 stor, den er stærk. Denne dæmper egner sig til alle kalibre fra Cheytac .375 og ned.

For kalibre med kuglediameter over 9,5 mm, laver vi en specielt variation af vores Sonic Ghost lyddæmper, som kan klare projektiler op til cal .458 – her handler det dog ikke om volumen til krudtgasserne, men om selve hulstørrelsen igennem lyddæmperen

Stålkerne

For at gøre dæmperen så solid og slidstærk som mulig er denne dæmper blevet forsynet med en stålkerne, der sikrer, at dæmperen kan modstå de høje temperaturer, der opstår når man skyder mange skud inden for en kort periode.

Gevind

1/2" x20, 1/2" x28, 5/8" x24, M13x1, M14x1, M14x1,5, M15x1, M16x1, M17x1, M18x1

Størrelse

Ved ikke, Max 6, Max 7, Max .30, Max 8, Max 8,5, Max 9,5

Kaliber anbefaling

Når du skal vælge din lyddæmper er det vigtigt, at du vælger en dæmper, der passer til den kaliber du benytter. På grafikken kan du se, hvilke kalibre der kan skydes gennem lyddæmperen, samt hvor godt krudtmængden kan håndteres af lyddæmperen.

Sonic 55 er den største lyddæmper vi producerer. Den er henvendt til de største kalibre og til dem, der ønsker den bedst mulige dæmpning. En Sonic 55 klarer uden problemer både .338 Lapua Magnum og .375 Chey Tac.

Grundet den store volumen ved en Sonic 55 produceres den ikke til 6 mm kalibre. For maksimal dæmpning på disse kalibre henviser vi til Nielsen Paradox 50 lyddæmperen.

Teknisk Data

Dimensioner

Vægt: ca. 710 gram
Diameter: 55 mm
Længde: 295 mm
Forlængelse af pibe: 155 mm
Maks pibe tykkelse: 23 mm

Garanti

I Danmark er alle Nielsen Sonic lyddæmpere omfattet af 5 års totalgaranti, såfremt de er købt direkte hos os, og kunden møder op ved vores produktion med både lyddæmper og riflen den er monteret på.

Vedligehold

 

    • Skyd aldrig piben for varm. Giv gerne lyddæmperen et pust WD40 eller lignende i bagenden før montering og efter afmontering. Specielt hvis lyddæmperen bruges i fugtigt vejr.
    • Lad altid lyddæmperen tørre igennem før den placeres til opbevaring.
    • Rens lyddæmperen efter behov, brug kun olie og en klud. En tur på skydebanen hvor lyddæmperen skydes moderat varm, vil også rense den for overskydende sod.
    • Undgå at bruge basiske rensemidler, ultralydsrenser eller børste og skrubbecreme.
    • Skal det forblive muligt at adskille lyddæmperen, anbefales det at man jævnligt adskiller alle moduler og påfører lidt ny gevind smørelse.

Vigtigt!

Ved køb af nogle af vores produkter skal der forevises våbentilladelse samt billede ID på tilladelseshaveren.. Du kan uploade et billede af tilladelsen & billede ID i kassen.