Ghost

Letvægts lyddæmper med kaliber skifte

Sonic Ghost er en letvægts dæmper i ren aluminium, hvilket giver lavest mulige vægt. Udover dette, har denne lyddæmper en udskiftelig kaliber indsats, som gør at lyddæmperen kan bruges optimalt på flere forskellige rifler. Gundet designet med udskifteligt inderrør, kan Sonic Ghost dæmpere ikke blive kortet af, eller forlænget.

Justérbar kaliber i to volumener

Sonic Ghost fås i to varianter: Ghost 40 og Ghost 50. Begge dæmpere kommer med udskiftelige kaliberrør til 6 mm, 7 mm, 8 mm og 9,5 mm projektiler. Der kan tilkøbes kaliberrør til cal .17, .30 og .338. Ved at skifte inderøret til at matche kaliberen der skydes med, ydes der optimal dæmpning ved alle kalibre. Grundet den lille indvendige volumen i Ghost 40, vil denne lyddæmper have reduceret effekt på kalibre med større krudtmængde end en .308. Ved store kalibre er det nødvendigt med en Ghost 50, grundet den store mængde krudtgas.

Viser alle 2 resultater

 • Sonic Ghost 40

  2.200,00 kr.

  Den originale multi-kaliber lyddæmper, til de mindre kalibre. Passende fra .17 til .308

   

  Læs mere om vægt, mål, vedligehold og andre anbefalinger i fanerne under produktet – eller i banneret i toppen under “Vejledning.”

 • Sonic Ghost 50

  2.800,00 kr.

  Den originale multi-kaliber lyddæmper, til de større kalibre. Håndterer fra .17 og op, men brillerer fra 6,5 x 55 og helt op til .375

   

  Læs mere om vægt, mål, vedligehold og andre anbefalinger i fanerne under produktet – eller i banneret i toppen under “Vejledning.”

Søg efter vare
Søg efter kaliber
Gevind
Størrelse