Nielsen Sonic 45 Compact Schweiss

1.000,00 kr.

Orange Sonic 45 lyddæmper er i Danmark forbeholdt Schweisshundeførere, som kan købe denne lyddæmper med markant rabat, som tak for deres indsats. Passer til kalibre fra .222 til .375 – men er optimal i spændet fra 6,5 x 55 til 9,3 x 62

Ønskes Rembøjle / flimmerbånds holder, skriv da venligst en kommentar ved bestillingen. Vær opmærksom på, at ved montering af rembøjle på vores compact lyddæmpere, skal støttebøsningen tilpasses meget snært til pibe diameter. Dette er nødvendigt, da der kun er 7 cm mellem støttebøsning og gevind, og der derfor er større risiko for, at evt. skævhed introduceres ved brug af rembøjlen.

 

Læs mere om vægt, mål, vedligehold og andre anbefalinger i fanerne under produktet – eller i banneret i toppen under “Vejledning.”

Opgiv venligst pibe diameteren ved mundingen

Opgiv venligst pibe diameteren 7 cm fra mundingen

Fandt du ikke hvad du søgte eller har du spørgsmål?
Vores originale lyddæmper – en sand all-round model

Denne lyddæmper har en kortere bagende, en vores standard Sonic 45. Da en Sonic 45 compact kun dækker 7 cm af piben, kan den bruges på rifler hvor der er relativt kort fri pibe, som f.eks. på halv-automater eller kraftigt afkortede rifler. Lyddæmperen har en volumen der kan benyttes af en bred vifte af kalibre. På mindre kalibre kan vores andre, mindre lyddæmpere gøre arbejdet, men principielt kan denne lyddæmper dække næsten alle kalibre fra .243 til .375

Vores Nielsen Sonic 45 lyddæmper har en god og solid konstruktion, som tillader den at blive brugt selv på kalibre hvor krudtmængden overstiger dét, der kan være i lyddæmperen. I tillæg er der hak til haknøgler på lyddæmperen, således at den er let at adskille selv efter flere hundrede skud.

Stålkerne

Indmaden i lyddæmperen er stål, indkapslet i aluminium. Herved får vi styrken og holdbarheden overfor slitage, samtidig med at vægten kan holdes nede. Dette er grunden til, at vi tør give en 5 års total garanti for alle lyddæmpere, der er købt direkte fra os.

Kaliber anbefaling

Når du skal vælge din lyddæmper er det vigtigt, at du vælger en dæmper, der passer til den kaliber du benytter. På grafikken kan du se, hvilke kalibre der kan skydes gennem lyddæmperen, samt hvor godt krudtmængden kan håndteres af lyddæmperen.

Sonic 45 lyddæmperen er en sand all-round lyddæmper. Dens volumen og godstykkelse gør den egnet til et bredt spektrum af kalibre.

Teknisk Data

Dimensioner

Vægt: ca. 400 gram
Diameter: 45 mm
Længde: 195 mm
Forlængelse af pibe: 125 mm
Maks pibe tykkelse: 23 mm

Garanti

I Danmark er alle Nielsen Sonic lyddæmpere omfattet af 5 års totalgaranti, såfremt de er købt direkte hos os, og kunden møder op ved vores produktion med både lyddæmper og riflen den er monteret på.

Vedligehold

 

  • Skyd aldrig piben for varm. Giv gerne lyddæmperen et pust WD40 eller lignende i bagenden før montering og efter afmontering. Specielt hvis lyddæmperen bruges i fugtigt vejr.
  • Lad altid lyddæmperen tørre igennem før den placeres til opbevaring.
  • Rens lyddæmperen efter behov, brug kun olie og en klud. En tur på skydebanen hvor lyddæmperen skydes moderat varm, vil også rense den for overskydende sod.
  • Undgå at bruge basiske rensemidler, ultralydsrenser eller børste og skrubbecreme.
  • Skal det forblive muligt at adskille lyddæmperen, anbefales det at man jævnligt adskiller alle moduler og påfører lidt ny gevind smørelse.

Du kunne også være interesseret i...

 • Rem / Flimmerbåndsholder til Sonic 45

  280,00 kr.

  Denne del kan erstatte låget på en Sonic 45 lyddæmper og tillade montering af flimmerbånd eller rem. Vær særligt opmærksom på, at når der monteres en rem på lyddæmperen, er det ekstra vigtigt at støttebøsningen i bagenden af lyddæmpere passer snært til diameteren på piben. Ellers vil gevindet på riflen og lyddæmperen kunne blive skadet.

 • Moduler til Sonic 45

  115,00 kr.

  Moduler til Sonic 45 og Sonic 45 compact lyddæmpere

  OBS: Maks 10 moduler må monteres på lyddæmperen i alt.

 • Fedt til gevind

  50,00 kr.

  Effektiv og varmebestandig pasta til smøring af gevind i lyddæmpere. Pastaen forbliver blød og tætnende selv efter længerevarende brug. 5 mL i tuben, rækker til ca. 50 gevindsmøringer.

 • Haknøglesæt til Nielsen Sonic 45

  100,00 kr.

  Haknøglesæt for nem adskillelse af Sonic 45 lyddæmpere. Den ene nøgle bruges som modhold, og den anden nøgle til at påføre kraft. Det anbefales at tilkøbe gevind pasta; en lille smule bør påsmøres gevind inden lyddæmperen samles igen.

Vigtigt!

Ved køb af nogle af vores produkter skal der forevises våbentilladelse samt billede ID på tilladelseshaveren.. Du kan uploade et billede af tilladelsen & billede ID i kassen.