Om os

Vores historie

Velkommen til Nielsen Gun Parts

Nielsen Gun Parts er en del af J. Nielsen Design. J. Nielsen Design ApS er en virksomhed, hvori de ansatte har mange års erfaring med produktion af jagtrifler og tilbehør der til. Erfaringen skinner igennem på alle dele af produktionen.

Jørgen Nielsen står for den daglige drift af virksomheden så vel som udviklingen af nye produkter. Jørgen har siden 1980 arbejdet med produktion af jagtrifler og tilbehør. Gennem 80’erne købte Jørgen store mængder gamle Carl Gustaf militærrifler i Sverige og byggede dem om til jagtrifler. Disse blev meget populære i Danmark og Sverige.

I 1994 overtog Jørgen Schultz & Larsen Otterup. Her blev hele produktionen og designet møjsommeligt analyseret, hvilket ledte til klare forbedringer. Jørgen designede modellerne DL97, Classic, Victory og riffeltilbehør som Slide & Lock kikkertmonteringer og Hard-Core lyddæmperen. Der er ikke længere nogen form for samarbejde mellem Jørgen og Schultz & Larsen.

Vores produkter

NIelsen Gun Parts i dag

Med hans viden om jagtrifler og hans kreative produktionsevner, har Jørgen fortsat udviklingen af våbenudstyr, og designet Nielsen Sonic lyddæmperene. I dag er J. Nielsen Design ApS vokset til en virksomhed med 10 medarbejdere, 4 serier af lyddæmpere, blyfri projektiler og ammunition, mundingsbremser – og mange flere produkter i planerne. Fra starten har alle J. Nielsen Design ApS’ produkter været både designet og produceret i Danmark, og det er stadig tilfældet i dag. Vores materialer, services og værktøjer indkøbes i høj grad også i Danmark, og vores produkter er derfor i ordets fuldeste forstand “Made in Denmark.”

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.