Nielsen Sonic 40 Compact

1.500,00 kr.

En lille og kompakt lyddæmper. Designet til .300 Blackout, men perfekt til små og mellemstore kalibre fra .243 til .308

 

Læs mere om vægt, mål, vedligehold og andre anbefalinger i fanerne under produktet – eller i banneret i toppen under “Vejledning.”

Opgiv venligst pibe diameteren ved mundingen

Opgiv venligst pibe diameteren 7 cm fra mundingen

Fandt du ikke hvad du søgte eller har du spørgsmål?
Udviklet til .300 BlackOut

Vi har udviklet denne lyddæmper til kalibre med relativt små ladninger men stadig mellemstore projektiler. Resultatet er en lille og kompakt lyddæmper, som fungerer rigtig godt på mindre kalibre op til .308 – Nielsen Sonic 40 compact fås også i en “max 9” størrelse specifikt til 9 mm parabellum.

Lyddæmperen går kun 7 cm ned over piben, og har derfor en mindre profil end f.eks. en Nielsen Paradox 40, som ellers har sammenlignelig størrelse.

Stålkerne

For at gøre dæmperen så solid og slidstærk som mulig er denne dæmper blevet forsynet med en stålkerne, der sikrer, at dæmperen kan modstå de høje temperaturer, der opstår når man skyder mange skud inden for en kort periode.

Kaliber anbefaling

Når du skal vælge din lyddæmper er det vigtigt, at du vælger en dæmper, der passer til den kaliber du benytter. På grafikken kan du se, hvilke kalibre der kan skydes gennem lyddæmperen, samt hvor godt krudtmængden kan håndteres af lyddæmperen.

Sonic 40 Compact lyddæmperen er specifikt lavet til at være effektiv på .300 BlackOut kaliberen. Lyddæmperen finder dog også anvendelse på andre mindre kalibre.

Teknisk Data

Dimensioner

Vægt: ca. 300 gram
Diameter: 40 mm
Længde: 192 mm
Forlængelse af pibe: 117 mm
Maks pibe tykkelse: 23 mm

Garanti

I Danmark er alle Nielsen Sonic lyddæmpere omfattet af 5 års totalgaranti, såfremt de er købt direkte hos os, og kunden møder op ved vores produktion med både lyddæmper og riflen den er monteret på.

Vedligehold

 

  • Skyd aldrig piben for varm. Giv gerne lyddæmperen et pust WD40 eller lignende i bagenden før montering og efter afmontering. Specielt hvis lyddæmperen bruges i fugtigt vejr.
  • Lad altid lyddæmperen tørre igennem før den placeres til opbevaring.
  • Rens lyddæmperen efter behov, brug kun olie og en klud. En tur på skydebanen hvor lyddæmperen skydes moderat varm, vil også rense den for overskydende sod.
  • Undgå at bruge basiske rensemidler, ultralydsrenser eller børste og skrubbecreme.
  • Skal det forblive muligt at adskille lyddæmperen, anbefales det at man jævnligt adskiller alle moduler og påfører lidt ny gevind smørelse.

Du kunne også være interesseret i...

 • Haknøglesæt til Nielsen Sonic 40

  90,00 kr.

  Haknøglesæt for nem adskillelse af Sonic 40 lyddæmpere. Den ene nøgle bruges som modhold, og den anden nøgle til at påføre kraft. Det anbefales at tilkøbe gevind pasta; en lille smule bør påsmøres gevind inden lyddæmperen samles igen.

 • Moduler til Sonic 40

  100,00 kr.

  Moduler til Sonic 40 lyddæmpere

  OBS: Maks 10 moduler må monteres på lyddæmperen i alt.

 • Fedt til gevind

  50,00 kr.

  Effektiv og varmebestandig pasta til smøring af gevind i lyddæmpere. Pastaen forbliver blød og tætnende selv efter længerevarende brug. 5 mL i tuben, rækker til ca. 50 gevindsmøringer.

Vigtigt!

Ved køb af nogle af vores produkter skal der forevises våbentilladelse samt billede ID på tilladelseshaveren.. Du kan uploade et billede af tilladelsen & billede ID i kassen.