Paradox 50

1.900,00 kr.

Designet til større kalibre. Denne dæmper egner sig bedste til kalibre som: 7 mm Mag., 300 Mag., 9,3 x 62 og .375

 

Læs mere om vægt, mål, vedligehold og andre anbefalinger i fanerne under produktet – eller i banneret i toppen under “Vejledning.”

Opgiv venligst pibe diameteren ved mundingen

Opgiv venligst pibe diameteren 10 cm fra mundingen

Fandt du ikke hvad du søgte eller har du spørgsmål?

Denne dæmper har en volumen der egner sig til alle standard og større kalibre. Den er dog primært målrettet magnum kalibre.

Maksimal Volumen

Denne dæmper har den næststørste volumen i Paradox serien, og en høj dæmpningsgrad. Den kan bruges til standard kalibre, men er målrette magnum kalibre. Til standard kalibre anbefaler vi generelt Nielsen Paradox 45, der er en lettere dæmper med fin dæmpningsevne for kalibre under magnum.

Fra kaliber 30-06 og op, begynder en Paradox 50 at være et rigtig godt valg.

Stålkerne

Som det kendes fra Sonic serien, er også Paradox dæmpere udstyret med stål kerne. Dæmperen er derfor så solid og slidstærk som mulig. Denne kerne sikrer, at dæmperen kan modstå de høje temperaturer der opstår når man skyder mange skud inden for en kort periode.

Kaliber anbefaling

Når du skal vælge din lyddæmper er det vigtigt, at du vælger en dæmper, der passer til den kaliber du benytter. På grafikken kan du se, hvilke kalibre der kan skydes gennem lyddæmperen, samt hvor godt krudtmængden kan håndteres af lyddæmperen.

Nielsen Paradox 50 er en lyddæmper der henvender sig til de større kalibre. Først ved kalibre som .338 Lapua Magnum begynder en Nielsen Paradox 50 at møde udfordringer.

Teknisk Data

Dimensioner

Vægt: ca. 456 gram
Diameter: 50 mm
Længde: 225 mm
Forlængelse af pibe: 125 mm
Maks pibe tykkelse: 23 mm

Garanti

I Danmark er alle Nielsen Sonic lyddæmpere omfattet af 5 års totalgaranti, såfremt de er købt direkte hos os, og kunden møder op ved vores produktion med både lyddæmper og riflen den er monteret på.

Vedligehold

 

    • Skyd aldrig piben for varm. Giv gerne lyddæmperen et pust WD40 eller lignende i bagenden før montering og efter afmontering. Specielt hvis lyddæmperen bruges i fugtigt vejr.
    • Lad altid lyddæmperen tørre igennem før den placeres til opbevaring.
    • Rens lyddæmperen efter behov, brug kun olie og en klud. En tur på skydebanen hvor lyddæmperen skydes moderat varm, vil også rense den for overskydende sod.
    • Undgå at bruge basiske rensemidler, ultralydsrenser eller børste og skrubbecreme.
    • Skal det forblive muligt at adskille lyddæmperen, anbefales det at man jævnligt adskiller alle moduler og påfører lidt ny gevind smørelse.

Du kunne også være interesseret i...

Vigtigt!

Ved køb af nogle af vores produkter skal der forevises våbentilladelse samt billede ID på tilladelseshaveren.. Du kan uploade et billede af tilladelsen & billede ID i kassen.