Nielsen Sonic Lyddæmpere

Nielsen Sonic er vores mærke af lyddæmpere. Vi producerer i dag 21 forskellige lyddæmpere, fordelt i 6 forskellige grupper:

 

Nielsen Sonic er vores klassiske all-round lyddæmper familie.

Nielsen Sonic Compact er vores serie af kompakte lyddæmpere, som blot går 7 cm ned over piben; herved opnås alle fordelene ved en teleskopisk lyddæmper, uden behov for særlig meget fri pibe.

Nielsen Sonic Fritz er vores serie af frontmonterede lyddæmpere, til brug hvis der er meget begrænset fri pibe.

Nielsen Sonic Ghost, er en let lyddæmper med variabel kaliber. En lyddæmper kan fleksibelt dæmpe alt fra kaliber .17 til .375.

Nielsen Paradox er en videreudvikling af vores Nielsen Sonic lyddæmpere. Med et fokus på reduceret vægt og et mere diskret udseende.

SubSonic er lyddæmpere til luftgeværer og små kalibre. De produceres specifikt til kaliber .17 og .22

Vi producerer alle vores lyddæmpere med en lang række forskellige gevind. Ved hver lyddæmper, kan du se hvilke gevind den er tilgængelig med.

For at inddele vores lyddæmpere i forhold til kaliber, bruger vi en “Max størrelse.” Denne størrelse definerer den største kaliber der må skydes igennem lyddæmperen. En “Max 7” lyddæmper må derfor ikke bruges af kalibre større end 7 mm, og en .375 kræver en “Max 9,5” lyddæmper.

Når man bestiller en lyddæmper, har vi brug for at vide både hvilket gevind og hvilken størrelse projektil lyddæmperen skal passe til. Hvis man er i tvivl om hvilken “Max størrelse” man skal vælge, så kan man vælge  “ved ikke,” og skrive hvilken kaliber man skal bruge lyddæmperen på. Herefter tager vi kontakt, og bekræfter at det skrevne er korrekt.

Søg efter vare
Søg efter kaliber
Gevind
Størrelse