SubSonic .17

800,00 kr.

Den perfekte frontmonterede lyddæmper til .17 kalibre.

 

Læs mere om vægt, mål, vedligehold og andre anbefalinger i fanerne under produktet – eller i banneret i toppen under “Vejledning.”

Opgiv venligst pibe diameteren ved mundingen

Fandt du ikke hvad du søgte eller har du spørgsmål?
Den perfekte lyddæmper til kaliber .17

Størstedelen af den støj, der skabes ved affyring af en kaliber .17 riffel, stammer fra kuglesmældet når projektilet med høj hastighed bevæger sig gennem luften. For at dæmpe selve krudtbraget, skal der ikke ret meget lyddæmper til, og derfor er denne lille og kompakte lyddæmper helt ideel til at få mest mulig dæmpning på sin riffel til mindst mulige penge, med en slidstærk lyddæmper.

Messing indsats

For at gøre SubSonic 17 lyddæmperen ekstra slidstærk overfor krudtmængden i .17 HMR og .17 Hornet, er der et særligt 1. modul på SubSonic .17 lyddæmperen. I dette modul er en messing indsats som beskytter aluminiumsdelene fra kontakt med flammer fra krudtafbrændingen. Herved øges levetiden for lyddæmperen markant.

Kaliber anbefaling

SubSonic 17 lyddæmpere er specifikt lavet til kaliber .17 og passer derfor kun til 4,5 mm projektiler.

I forhold til krudtmængde, håndterer en SubSonic 17 let både .17 HMR og .17 Hornet.

Teknisk Data

Dimensioner

Vægt: ca. 146 gram
Diameter: 35 mm
Længde: 152 mm
Forlængelse af pibe: 152 mm

Garanti

I Danmark er alle Nielsen Sonic lyddæmpere omfattet af 5 års totalgaranti, såfremt de er købt direkte hos os, og kunden møder op ved vores produktion med både lyddæmper og riflen den er monteret på.

Vedligehold

 

  • Skyd aldrig piben for varm. Giv gerne lyddæmperen et pust WD40 eller lignende i bagenden før montering og efter afmontering. Specielt hvis lyddæmperen bruges i fugtigt vejr.
  • Lad altid lyddæmperen tørre igennem før den placeres til opbevaring.
  • Rens lyddæmperen efter behov, brug kun olie og en klud.
  • Undgå at bruge basiske rensemidler, ultralydsrenser eller børste og skrubbecreme.
  • Skal det forblive muligt at adskille lyddæmperen, anbefales det at man jævnligt adskiller alle moduler og påfører lidt ny gevind smørelse.

Du kunne også være interesseret i...

 • Moduler til SubSonic 17

  50,00 kr.

  Moduler til SubSonic 17 og SubSonic 17 OB. Op til 5 ekstra moduler kan monteres på lyddæmperen for øget effektivitet. Kan også erstatte skadede moduler.

  Vær opmærksom på, at det første modul på en SubSonic 17 er et særligt modul.

 • Fedt til gevind

  50,00 kr.

  Effektiv og varmebestandig pasta til smøring af gevind i lyddæmpere. Pastaen forbliver blød og tætnende selv efter længerevarende brug. 5 mL i tuben, rækker til ca. 50 gevindsmøringer.

 • Haknøglesæt til Nielsen Sonic 35

  90,00 kr.

  Haknøglesæt for nem adskillelse af Sonic 35 og SubSonic lyddæmpere. Den ene nøgle bruges som modhold, og den anden nøgle til at påføre kraft. Det anbefales at tilkøbe gevind pasta; en lille smule bør påsmøres gevind inden lyddæmperen samles igen.