Paradox 50 Magnum

2.000,00 kr.

Designet som en let lyddæmper til store kalibre som for eksempel: 7 mm Remington Magnum, .338 Lapua Magnum og .375 H&H

 

Læs mere om vægt, mål, vedligehold og andre anbefalinger i fanerne under produktet – eller i banneret i toppen under “Vejledning.”

Opgiv venligst pibe diameteren ved mundingen

Opgiv venligst pibe diameteren 10 cm fra mundingen

Fandt du ikke hvad du søgte eller har du spørgsmål?
Ekstra langt bagrør

Nielsen Paradox 50 Magnum har et ekstra langt bagrør, og går derfor hele 14 cm ned over piben. Herved får den endnu større volumen end en Nielsen Paradox 50. Eftersom kun bagrøret er ændret, bygger denne lyddæmper ikke længere frem end en Nielsen Paradox 50 – Til gengæld dæmper den endnu bedre på de helt store kalibre.

Fra kaliber .300 WM og op, er en Paradox 50 Magnum et godt valg. Dæmperen kan dog også benyttes på kalibre med lavere krudtmængde.

Stålkerne

Som det kendes fra Sonic serien, er også Paradox dæmpere udstyret med stål kerne. Dæmperen er derfor så solid og slidstærk som mulig. Denne kerne sikrer, at dæmperen kan modstå de høje temperaturer der opstår når man skyder mange skud inden for en kort periode.

Kaliber anbefaling

Når du skal vælge din lyddæmper er det vigtigt, at du vælger en dæmper, der passer til den kaliber du benytter. På grafikken kan du se, hvilke kalibre der kan skydes gennem lyddæmperen, samt hvor godt krudtmængden kan håndteres af lyddæmperen.

Nielsen Paradox 50 er den største variant af Paradox lyddæmperene. Denne lyddæmper er effektiv selv på de helt store kalibre. Til rigtig krudttunge kalibre som f.eks. .375 Chey Tac anbefaler vi dog at man vælger en Nielsen Sonic 55.

Teknisk Data

Dimensioner

Vægt: ca. 479 gram
Diameter: 50 mm
Længde: 265 mm
Forlængelse af pibe: 125 mm
Maks pibe tykkelse: 23 mm

Garanti

I Danmark er alle Nielsen Sonic lyddæmpere omfattet af 5 års totalgaranti, såfremt de er købt direkte hos os, og kunden møder op ved vores produktion med både lyddæmper og riflen den er monteret på.

Vedligehold

 

  • Skyd aldrig piben for varm. Giv gerne lyddæmperen et pust WD40 eller lignende i bagenden før montering og efter afmontering. Specielt hvis lyddæmperen bruges i fugtigt vejr.
  • Lad altid lyddæmperen tørre igennem før den placeres til opbevaring.
  • Rens lyddæmperen efter behov, brug kun olie og en klud. En tur på skydebanen hvor lyddæmperen skydes moderat varm, vil også rense den for overskydende sod.
  • Undgå at bruge basiske rensemidler, ultralydsrenser eller børste og skrubbecreme.
  • Skal det forblive muligt at adskille lyddæmperen, anbefales det at man jævnligt adskiller alle moduler og påfører lidt ny gevind smørelse.

Du kunne også være interesseret i...

 • Moduler til Paradox 50

  145,00 kr.

  Moduler til Paradox 50 og Paradox 50 Magnum lyddæmpere

  OBS: Maks 10 moduler må monteres på lyddæmperen i alt

 • Fedt til gevind

  50,00 kr.

  Effektiv og varmebestandig pasta til smøring af gevind i lyddæmpere. Pastaen forbliver blød og tætnende selv efter længerevarende brug. 5 mL i tuben, rækker til ca. 50 gevindsmøringer.

Relaterede produkter

Vigtigt!

Ved køb af nogle af vores produkter skal der forevises våbentilladelse samt billede ID på tilladelseshaveren.. Du kan uploade et billede af tilladelsen & billede ID i kassen.