SubSonic .22

500,00 kr.

Optimal dæmpning til .22 LR

 

Læs mere om vægt, mål, vedligehold og andre anbefalinger i fanerne under produktet – eller i banneret i toppen under “Vejledning.”

Opgiv venligst pibe diameteren ved mundingen

Fandt du ikke hvad du søgte eller har du spørgsmål?
Optimal til .22 LR og luftgeværer

Der skal ikke meget til at dæmpe de helt små og krudtsvage kalibre. Denne lille lette lyddæmper i ren aluminium er perfekt til formålet, og samtidig er den særdeles prisstærk.

Størrelse

Max .22

Kaliber anbefaling

SubSonic .22 lyddæmperen er lavet specifikt til .22 kalibre. Grundet den store krudtmængde i 22-250 anbefales det ikke at bruge en SubSonic .22 til denne kaliber. Her er f.eks. en Sonic 35 et langt mere holdbart valg.

Vær opmærksom på, at selvom en SubSonic .22 har en for stor hulstørrelse til effektive at passe på en .17, så har .17 kalibre også en del mere krudt end f.eks. .22 LR, og derfor håndterer en SubSonic .22 ikke en .17 kaliber specielt godt. Her er en SubSonic .17 langt bedre, både i forhold til dæmpning og holdbarhed.

Teknisk Data

Dimensioner

Vægt: ca. 123 gram
Diameter: 35 mm
Længde: 135 mm
Forlængelse af pibe: 135 mm

 

Garanti

I Danmark er alle Nielsen Sonic lyddæmpere omfattet af 5 års totalgaranti, såfremt de er købt direkte hos os, og kunden møder op ved vores produktion med både lyddæmper og riflen den er monteret på.

Vedligehold

 

  • Skyd aldrig piben for varm. Giv gerne lyddæmperen et pust WD40 eller lignende i bagenden før montering og efter afmontering. Specielt hvis lyddæmperen bruges i fugtigt vejr.
  • Lad altid lyddæmperen tørre igennem før den placeres til opbevaring.
  • Rens lyddæmperen efter behov, brug kun olie og en klud.
  • Undgå at bruge basiske rensemidler, ultralydsrenser eller børste og skrubbecreme.
  • Skal det forblive muligt at adskille lyddæmperen, anbefales det at man jævnligt adskiller alle moduler og påfører lidt ny gevind smørelse.

Du kunne også være interesseret i...

 • Moduler til SubSonic 22

  50,00 kr.

  Moduler til SubSonic 22 og SubSonic 22 OB. Op til 5 ekstra moduler kan monteres på lyddæmperen for øget effektivitet. Kan også erstatte skadede moduler.

 • Fedt til gevind

  50,00 kr.

  Effektiv og varmebestandig pasta til smøring af gevind i lyddæmpere. Pastaen forbliver blød og tætnende selv efter længerevarende brug. 5 mL i tuben, rækker til ca. 50 gevindsmøringer.

 • Haknøglesæt til Nielsen Sonic 35

  80,00 kr.

  Haknøglesæt for nem adskillelse af Sonic 35 og SubSonic lyddæmpere. Den ene nøgle bruges som modhold, og den anden nøgle til at påføre kraft. Det anbefales at tilkøbe gevind pasta; en lille smule bør påsmøres gevind inden lyddæmperen samles igen.

Relaterede produkter

Vigtigt!

Ved køb af nogle af vores produkter skal der forevises våbentilladelse samt billede ID på tilladelseshaveren.. Du kan uploade et billede af tilladelsen & billede ID i kassen.