Paradox 45

1.800,00 kr.

Designet til mellem kalibre. Denne dæmper egner sig bedste til kalibre som: .243, 6,5 mm, .270, 30.06 og .308

 

Læs mere om vægt, mål, vedligehold og andre anbefalinger i fanerne under produktet – eller i banneret i toppen under “Vejledning.”

Opgiv venligst pibe diameteren ved mundingen

Opgiv venligst pibe diameteren 10 cm fra mundingen

Fandt du ikke hvad du søgte eller har du spørgsmål?

Denne dæmper har en volumen der passer til standard kalibre og mindre magnum kalibre.

All-Round

Denne dæmper har en volumen der kan benyttes af en bred vifte af kalibre. Den er målrettet standard kalibre og mindre magnum kalibre.

Paradox 45’eren er vores videreudvikling af den klassiske Sonic 45. Ved at droppe hakkerne til haknøgler, har vi kunne reducere vægten med omkring 100 gram, i forhold til en Sonic 45. Vel at mærke uden nævneværdig påvirkning af dæmpningsgraden. Samtidig er overfladen glasblæst for mindre genskin og kanterne er rundede.

Stålkerne

Som det kendes fra Sonic serien, er også Paradox dæmpere udstyret med stål kerne. Dæmperen er derfor så solid og slidstærk som mulig. Denne kerne sikrer, at dæmperen kan modstå de høje temperaturer der opstår når man skyder mange skud inden for en kort periode.

Kaliber anbefaling

Når du skal vælge din lyddæmper er det vigtigt, at du vælger en dæmper, der passer til den kaliber du benytter. På grafikken kan du se, hvilke kalibre der kan skydes gennem lyddæmperen, samt hvor godt krudtmængden kan håndteres af lyddæmperen.

Nielsen Paradox 45 er en let all-round lyddæmper. Den relativt tynde godstykkelse betyder, at vi ikke anbefaler at bruge denne lyddæmper på helt så kraftige kalibre som f.eks. en Sonic 45

Teknisk Data

Dimensioner

Vægt: ca. 375 gram
Diameter: 45 mm
Længde: 225 mm
Forlængelse af pibe: 125 mm
Maks pibe tykkelse: 23 mm

Garanti

I Danmark er alle Nielsen Sonic lyddæmpere omfattet af 5 års totalgaranti, såfremt de er købt direkte hos os, og kunden møder op ved vores produktion med både lyddæmper og riflen den er monteret på.

Vedligehold

 

  • Skyd aldrig piben for varm. Giv gerne lyddæmperen et pust WD40 eller lignende i bagenden før montering og efter afmontering. Specielt hvis lyddæmperen bruges i fugtigt vejr.
  • Lad altid lyddæmperen tørre igennem før den placeres til opbevaring.
  • Rens lyddæmperen efter behov, brug kun olie og en klud. En tur på skydebanen hvor lyddæmperen skydes moderat varm, vil også rense den for overskydende sod.
  • Undgå at bruge basiske rensemidler, ultralydsrenser eller børste og skrubbecreme.
  • Skal det forblive muligt at adskille lyddæmperen, anbefales det at man jævnligt adskiller alle moduler og påfører lidt ny gevind smørelse.

Du kunne også være interesseret i...

 • Rem / Flimmerbåndsholder til Paradox 45

  300,00 kr.

  Denne del kan erstatte låget på en Paradox 45 lyddæmper og tillade montering af flimmerbånd eller rem. Vær særligt opmærksom på, at når der monteres en rem på lyddæmperen, er det ekstra vigtigt at støttebøsningen i bagenden af lyddæmpere passer snært til diameteren på piben. Ellers vil gevindet på riflen og lyddæmperen kunne blive skadet.

 • Moduler til Paradox 45

  135,00 kr.

  Moduler til Paradox 45 lyddæmpere

  OBS: Maks 10 moduler må monteres på lyddæmperen i alt

 • Fedt til gevind

  50,00 kr.

  Effektiv og varmebestandig pasta til smøring af gevind i lyddæmpere. Pastaen forbliver blød og tætnende selv efter længerevarende brug. 5 mL i tuben, rækker til ca. 50 gevindsmøringer.

 • Sonic Ballistic Hunt – Ammunition .308 – 150 grain / 20 stk

  420,00 kr.

  150 gr / 9,7 g projektil. Ladt i Lapua eller Norma hylstre med Federal fænghætter.

Relaterede produkter

Vigtigt!

Ved køb af nogle af vores produkter skal der forevises våbentilladelse samt billede ID på tilladelseshaveren.. Du kan uploade et billede af tilladelsen & billede ID i kassen.