Nielsen Sonic .416

2.400,00 kr.

Designet specifikt til .416 kalibre

Opgiv venligst pibe diameteren ved mundingen

Opgiv venligst pibe diameteren 14 cm fra mundingen

Fandt du ikke hvad du søgte eller har du spørgsmål?
Til de helt store kalibre

Der er ikke tale om den største lyddæmper som vi laver, men det er den lyddæmper, der lader de helt store projektiler passere! Selv om en .416 Rigby har en rigtig stor mængde krudt, så er .416 kalibre generelt ikke dem, der er mest krudt i. Derfor er denne lyddæmper, baseret på skelettet fra vores Nielsen Sonic Ghost 50 en god lyddæmper til formålet. Vi har lavet nogle særligt store stål indsatser for at beskytte lyddæmperen og øge dens effektivitet – og så er alle aluminiumsdele hårdanodiserede, for ekstra materiale styrke.

Stålkerne

Som det kendes fra næsten alle vores lyddæmpere, så er Nielsen Sonic .416 også udstyret med stålindmad. Derfor er lyddæmperen yderst modstandsdygtigt overfor krudt gasserne, og tåler kraftig brug.

Størrelse

Max 10,5

Kaliber anbefaling

 

Nielsen Sonic .416 passer ganske enkelt kun til én størrelse – kaliber .416

Lyddæmperen kan dog naturligvis også bruges på kalibre, der ligger tæt på, som f.eks. .400 H&H Magnum

Teknisk Data

Dimensioner

Vægt: ca. 420 gram
Diameter: 50 mm
Længde: 225 mm
Forlængelse af pibe: 140 mm
Maks pibe tykkelse: 23 mm

Garanti

I Danmark er alle Nielsen Sonic lyddæmpere omfattet af 5 års totalgaranti, såfremt de er købt direkte hos os, og kunden møder op ved vores produktion med både lyddæmper og riflen den er monteret på.

Vedligehold

 

    • Skyd aldrig piben for varm. Giv gerne lyddæmperen et pust WD40 eller lignende i bagenden før montering og efter afmontering. Specielt hvis lyddæmperen bruges i fugtigt vejr.
    • Lad altid lyddæmperen tørre igennem før den placeres til opbevaring.
    • Rens lyddæmperen efter behov, brug kun olie og en klud. En tur på skydebanen hvor lyddæmperen skydes moderat varm, vil også rense den for overskydende sod.
    • Undgå at bruge basiske rensemidler, ultralydsrenser eller børste og skrubbecreme.
    • Skal det forblive muligt at adskille lyddæmperen, anbefales det at man jævnligt adskiller alle moduler og påfører lidt ny gevind smørelse.

Du kunne også være interesseret i...

Vigtigt!

Ved køb af nogle af vores produkter skal der forevises våbentilladelse samt billede ID på tilladelseshaveren.. Du kan uploade et billede af tilladelsen & billede ID i kassen.