Sonic Ghost 50

2.800,00 kr.

Den originale multi-kaliber lyddæmper, til de større kalibre. Håndterer fra .17 og op, men brillerer fra 6,5 x 55 og helt op til .375

 

Læs mere om vægt, mål, vedligehold og andre anbefalinger i fanerne under produktet – eller i banneret i toppen under “Vejledning.”

Opgiv venligst pibe diameteren ved mundingen

Opgiv venligst pibe diameteren 10 cm fra mundingen

Fandt du ikke hvad du søgte eller har du spørgsmål?
Multi-kaliber lyddæmper til alt fra .17 til .375

Til en Nielsen Sonic Ghost lyddæmper medfølger der fire forskelligt farvede indsatser: Rød (max 6), Gul (max 7), Grøn (max 8), og Blå (max 9,5). Hver indsats har forskellig indre diametre som passer med hhv. 6 mm, 7mm, 8mm og 9,5mm kalibre. Der kan tilkøbes indsatser til .17, .30 og 8,5 mm kalibre.

Ved at skrue låget af dæmperen kan man nemt skifte indsats og dermed benytte dæmperen på flere piber/rifler. Herved behøver man kun én lyddæmper til mange kalibre.

Lav vægt

For at holde vægten på et minimum er næsten hele lyddæmperen lavet af ren aluminium, hvilket gør at den på trods af sin store volumen har en lav vægt. Inderøret – delen hvor gevindet der skrues på piben er – er dog stadig lavet af stål.

OBS: da indsatserne er lavet a aluminium, skal lyddæmperen køle af efter 10 – 20 skud.

Kaliber anbefaling

Når du skal vælge din lyddæmper er det vigtigt, at du vælger en dæmper, der passer til den kaliber du benytter. På grafikken kan du se, hvilke kalibre der kan skydes gennem lyddæmperen, samt hvor godt krudtmængden kan håndteres af lyddæmperen.

Da Ghost modellerne kan benyttes på flere kalibre er det derfor vigtigt at vælge den Ghost model, der er tilpasset den største kaliber du vil benytte.

Teknisk Data

Dimensioner

Vægt: ca. 395 gram
Diameter: 50 mm
Længde: 225 mm
Forlængelse af pibe: 140 mm
Maks pibe tykkelse: 23 mm

Garanti

I Danmark er alle Nielsen Sonic lyddæmpere omfattet af 5 års totalgaranti, såfremt de er købt direkte hos os, og kunden møder op ved vores produktion med både lyddæmper og riflen den er monteret på.

Vedligehold

 

  • Skyd aldrig piben for varm. Giv gerne lyddæmperen et pust WD40 eller lignende i bagenden før montering og efter afmontering. Specielt hvis lyddæmperen bruges i fugtigt vejr.
  • Lad altid lyddæmperen tørre igennem før den placeres til opbevaring.
  • Rens lyddæmperen efter behov, brug kun olie og en klud.
  • Undgå at bruge basiske rensemidler, ultralydsrenser eller børste og skrubbecreme.
  • Skal det forblive muligt at adskille lyddæmperen, anbefales det at man jævnligt adskiller alle moduler og påfører lidt ny gevind smørelse.

Du kunne også være interesseret i...

 • Fedt til gevind

  50,00 kr.

  Effektiv og varmebestandig pasta til smøring af gevind i lyddæmpere. Pastaen forbliver blød og tætnende selv efter længerevarende brug. 5 mL i tuben, rækker til ca. 50 gevindsmøringer.

 • Haknøgle til Sonic Ghost 50

  60,00 kr.

  Haknøgle til Ghost 50 låg. Bruges til at løsne og stramme låget på lyddæmperen. Specielt hvis samme kaliberindsats har været brugt længe, og låget derfor har sat sig fast.

 • Ghost kaliberindsats

  200,00 kr.

  Kaliberindsatser til Sonic Ghost lyddæmpere. 6 mm, 7 mm, 8 mm og 9,5 mm indsatser medfølger lyddæmperen som standard.

Relaterede produkter

Vigtigt!

Ved køb af nogle af vores produkter skal der forevises våbentilladelse samt billede ID på tilladelseshaveren.. Du kan uploade et billede af tilladelsen & billede ID i kassen.