Nielsen Sonic 45 Schweiss

1.000,00 kr.

Orange Sonic 45 lyddæmper er i Danmark forbeholdt Schweisshundeførere, som kan købe denne lyddæmper med markant rabat, som tak for deres indsats. Passer til kalibre fra .222 til .375 – men er optimal i spændet fra 6,5 x 55 til 9,3 x 62

Ønskes Rembøjle / flimmerbånds holder, skriv da venligst en kommentar ved bestillingen.

 

Læs mere om vægt, mål, vedligehold og andre anbefalinger i fanerne under produktet – eller i banneret i toppen under “Vejledning.”

Opgiv venligst pibe diameteren ved mundingen

Opgiv venligst pibe diameteren 14 cm fra mundingen

Fandt du ikke hvad du søgte eller har du spørgsmål?
Vores originale lyddæmper – en sand all-round model

Denne lyddæmper har en volumen der kan benyttes af en bred vifte af kalibre. På mindre kalibre kan vores andre, mindre lyddæmpere gøre arbejdet, men principielt kan denne lyddæmper dække næsten alle kalibre fra .243 til .375

Vores Nielsen Sonic 45 lyddæmper har en god og solid konstruktion, som tillader den at blive brugt selv på kalibre hvor krudtmængden overstiger dét, der kan være i lyddæmperen. I tillæg er der hak til haknøgler på lyddæmperen, således at den er let at adskille selv efter flere hundrede skud.

Stålkerne

Indmaden i lyddæmperen er stål, indkapslet i aluminium. Herved får vi styrken og holdbarheden overfor slitage, samtidig med at vægten kan holdes nede. Dette er grunden til, at vi tør give en 5 års total garanti for alle lyddæmpere, der er købt direkte fra os.

Kaliber anbefaling

Når du skal vælge din lyddæmper er det vigtigt, at du vælger en dæmper, der passer til den kaliber du benytter. På grafikken kan du se, hvilke kalibre der kan skydes gennem lyddæmperen, samt hvor godt krudtmængden kan håndteres af lyddæmperen.

Sonic 45 lyddæmperen er en sand all-round lyddæmper. Dens volumen og godstykkelse gør den egnet til et bredt spektrum af kalibre.

Teknisk Data

Dimensioner

Vægt: ca. 480 gram
Diameter: 45 mm
Længde: 265 mm
Forlængelse af pibe: 125 mm
Maks pibe tykkelse: 23 mm

Garanti

I Danmark er alle Nielsen Sonic lyddæmpere omfattet af 5 års totalgaranti, såfremt de er købt direkte hos os, og kunden møder op ved vores produktion med både lyddæmper og riflen den er monteret på.

Vedligehold

 

    • Skyd aldrig piben for varm. Giv gerne lyddæmperen et pust WD40 eller lignende i bagenden før montering og efter afmontering. Specielt hvis lyddæmperen bruges i fugtigt vejr.
    • Lad altid lyddæmperen tørre igennem før den placeres til opbevaring.
    • Rens lyddæmperen efter behov, brug kun olie og en klud. En tur på skydebanen hvor lyddæmperen skydes moderat varm, vil også rense den for overskydende sod.
    • Undgå at bruge basiske rensemidler, ultralydsrenser eller børste og skrubbecreme.
    • Skal det forblive muligt at adskille lyddæmperen, anbefales det at man jævnligt adskiller alle moduler og påfører lidt ny gevind smørelse.

Relaterede produkter

Vigtigt!

Ved køb af nogle af vores produkter skal der forevises våbentilladelse samt billede ID på tilladelseshaveren.. Du kan uploade et billede af tilladelsen & billede ID i kassen.