Sonic Ballistic Hunt .264 – 90 grains / 50 stk

300,00 DKK

90 gr / 5,8 g – 50 stk.

Fandt du ikke hvad du søgte eller har du spørgsmål?

Vores primære projektil er vores Sonic Ballistic Hunt. Projektilet er fragmenterende og produceret af ren messing. Grundkonstruktionen i projektilet er en base med drivbånd som giver minimal friktion i piben og derved en ekstra høj V0. Fronten af projektilet har brudanvisninger og i spidsen sidder en messing studs, som fungerer som en kile.

Når projektilet træffer målet, presses kilen ind i projektiler og fronten fragmenterer i 3 definerede stykker. Disse fragmenter bevæger sig i en lige linje i en vinkel på 20 – 30 grader fra træfpunktet. Fragmenterne sørger for, at få åbnet mest muligt op for blødning i dyret, og basen af projektilet fungerer som et regulært fladnæset projektil, der sikrer gennemskud i næsten alle skud. Resultatet er effektiv og human nedlæggelse af dyret, med minimal flugtafstand.

Ladedata

Til 7 x 57R: RS60 krudt, min 44,5 gr / max 48,5 gr

Til 7 x 67 Leuyven: MRP krudt, min 59 gr / max 64 gr

Til 7 x 64: RS60 krudt, min 51 gr / max 53 gr

Til 7 x 65R: MRP krudt, min 55 gr / max 59 gr

Til 7 mm Rem. Mag.: MRP krudt, min 65 gr / max 70 gr

Vi vil meget gerne være behjælpelige med råd og vejledning. Spørg os gerne på:

Ammo@nielsengunparts.com

 

Der tages forbehold for slåfejl og andre usikkerheder. Brug altid almindelig sund fornuft ved genladning; start med laveste værdi og arbejd op der fra. Tag altid kontakt ved den mindste tvivl.

Relaterede produkter

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.