Land & Fritid Pick-up Points

Vi har nu mulighed for at tilbyde afhentning af varer, der er bestil i vores webshop, direkte i din lokale Land & Fritid butik. På kortet nedenfor, kan du se alle de Land & Fritid butikker, som er godkendt til at opbevare våbendele. Kontaktoplysninger fremgår ved at klikke på de enkelte butikker, åbningstider fremgår direkte på www.landogfritid.dk.

For leveringer til afhentning hos Land & Fritid gælder at de:

  – Er fragtfrie 

  – Kan afhentes direkte i den valgte Land & Fritid butik indenfor normal åbningstid

  – Har op til 6 ugers levering, fra varen bestilles hos os, til den er klar til afhentning i butikken.

  – Kan leveres til Bornholm. For levering til Land & Fritid Aakirkeby, vil der være markant længere leveringstid – op til 10 uger – men leveringen er fortsat gratis!

 

Leveringstiden skyldes, at varerne afsendes med vores faste leverancer af ammunition, og derfor skal passe med afsendelsesdato hos os, og derefter også skal omkring et centrallager hos Land & Fritid, før de kommer ud i butikkerne. Med fragtfrie Pick-Up points kan vi nu levere både projektiler, lyddæmpere og ammunition til hele landet.

 

Læs mere om leveringstiderne til Land & Fritid butikker her: 

DIREKTE SALG I LAND & FRITID

Land & Fritid fungerer ikke alene som Pick-Up point for Nielsen Gun Parts – de lagerfører også flere af vores produkter, og til samme udsalgspris som vores webshop. For konkret lagerføring af produkterne, henviser vi til Land og Fritids egne sider. Via de nedenstående links, kan man se den aktuelle status for hver produkt.

I skrivende stund kan følgende produkter købes som lagervarer i udvalgte Land & Fritid butikker:

6,5x55 Sonic Ballistic Hunt Ammunition
308win Sonic Ballistic Hunt Ammunition
30-06 SPRG Sonic Ballistic Hun Ammunition