Land & Fritid Pick-up point leveringstider

LEvering til Jylland & Fyn

Leveringstider er generelt som minimum ugen hvori bestillingen placeres, + 2 uger. 

Der afhentes varer hos os i slutningen af lige uger, og herefter bliver de leveres til Land & Fritid butikkerne i Jylland og på Fyn efter systemet nedenfor:

Lige uger

Odder

Hedensted

Aarup

Frankfri

Ringe

Ærøskøbing

Rudkøbing

Nr. Vium

Skjern

Nr. Nebel

Skærbæk

Rødekro

Sundeved

Ikast

Ulige uger

 

Vrå

Hjørring

V. Hassing

Aabybro

Randers

Grenå

Aars

Sørup

Thisted

Stagstrup

Rom

Holstebro

Skive

Nyk. Mors

Bjerrngbro

 

Bestiller man således en varer hos os i en ulige uge, til levering i f.eks. Land & Fritid V. Hassing, så ligger denne pakke hos os, til den bliver afhentet i den efterfølgende uge. Hvorefter den igen hviler ugen ud på et lager, for så at blive leveret til butikken i den følgende uge. Herefter tager butikken direkte kontakt til modtageren, som så kan komme og hente sin pakke.

Levering til Sjælland og Bornholm

Leveringstider er generelt som minimum ugen hvori bestillingen placeres, + 2 uger. Til Bornholm er der dog længere leveringstid, op til 10 uger.

Varer afsendes minimum bi-ugentligt fra os til et centrallager i Bårse, hvor pakkerne modtages mandagen efter. Her leveres der derefter til butikker på Sjælland. På Sjælland leveres der pakker til følgende Land & Fritid butikker i følgende uger:

Lige uger

Skævinge

Tølløse

Fredensborg

Bornholm

Ulige uger

Bromme

Ringsted

Vig

Slagelse

 

Bestiller man således en varer hos os i en ulige uge, til levering i f.eks. Land & Fritid Bromme, så ankommer denne pakke til centrallageret i Bårse den følgende uge, hvilket er en lige uge, og i ugen efter vil pakken så blive leveret til butikken i Bromme. Herefter tager butikken direkte kontakt til modtageren, som så kan komme og hente sin pakke.