Levering af våbendele

Levering af våbendele med brande kurer

generelt

Til levering af våbendele benytter vi Brande Kurerservice. På kortet forneden, kan man se hvilke ugedage kurerene kører i landet.

Nogle zoner har overlap, og levering her kan derfor ske på flere ugedage. 

Varer afhentes hos os om tirsdagen og torsdagen. Bestilling skal derfor være afgivet mindst en dag før, så vi har en chance for at booke dem med kureren.

Brande Kurer kører med faste intervalpriser. Forsendelse koster derfor:

200,- op til 1,5kg

250,- op til 5 kg

500,- op til 11 kg

Ved levering til visse yderområde kan der forekomme en uges ekstra ventetid da Brande Kurer forsøger at samle sammen til bunke.

Vi tilbyder kun levering til brofaste adresser i Danmark. Levering til Bornholm kan dog ske efter aftale, og mod et gebyr på 525,- til Brande Kurer.

specifikt

Når vi modtager en bestilling på våbendele, booker vi denne bestilling ind hos Brande Kurer, som afhenter hos os den kommende tirsdag eller torsdag.

Herefter omdeles pakken, næste gang Brande Kurer kører i leveringsområdet. Du kan se leveringsområderne nedenfor. 

Levering kan ske både til hjemmeadresse og arbejdsadresse, og kan aftales nærmere direkte med Brande Kurer på: 28 25 23 73

Vær opmærksom på, at hvis din arbejdsadresse er i en anden zone end din hjemadresse, skal leveringen passes ind med de dage, Brande Kurer kører i området. 

Levering af våbendele kan kun ske, til den person der har bestil varen, og påkræver forevisning af både billede ID og relevant våbentilladelse ved overdragelse af pakken